Rize mutfağının meşhur lezzetleri Dünyanın Tadı’nda

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri süper tanımları ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta birbirinden lezzetli yemekleriyle Rize’den izleyici karşısına çıkacak. Dünyanın Tadı takımı Rize’de güne simit fırınından başladı. Fırından taze çıkan lezzetli simitler Dünyanın Tadı takımının ağızlarını sulandırdı. Dünyanın Tadı grubu daha sonra bir köy meskenine konuk oldu. Hazırlanan yöresel lezzetlere ekmek banan Yasin Esirgenç devamında bıldırcın yakalamak için çok meşakkatli bir hazırlığa dâhil oldu.  

Rize’nin bal kabağının meşhur olduğunu belirten Yasin Esirgenç kusursuz tarifler vermeyi ihmal etmedi. Karalahana çorbasından sebzeli hamsiye kadar birçok yöresel tanımı aktaran Dünyanın Tadı takımı eşsiz hoşlukta olan Rize görünümlerini da ekranlara taşıdı. 

Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:10’da ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir